Balanç positiu de la participació de les Seleccions Catalanes al Madrid Spring Trophy

Les Seleccions Catalanes de menors han participat aquest passat cap de setmana a la quarta edició del torneig Madrid Spring Trophy. El campionat, en el que també han participat  les seleccions de Castella La Manxa ha servit d’entrenament i posada a punt dels diferents equips de cara al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà a finals de juny a Valladolid.

L’expedició catalana, formada per 52 esportistes i 10 entrenadors, va marxar el passat divendres cap a la capital espanyola per disputar un mínim de tres partits al torneig de primavera que organitza la Federació Madrilenya de Voleibol. En total, dels 13 partits disputats entre totes les seleccions, la catalana torna a casa amb un balanç favorable de 9 victòries i derrotes. Però el més important no han estat els resultats, sinó la possibilitat dels entrenadors de veure els diferents equip en acció.

La selecció cadet masculina, entrenada per Alberto Toribio amb l’ajuda d’Idaira Vega, i la tècnica auxiliar Judith Garcia, és la que més partits ha disputat, un total de 4. L’equip de Toribio, format per 14 jugadors, ha guanyat la meitat dels partits disputats i ha mostrat un gran rendiment. Fins i tot, va acabar guanyat un igualadíssim i ajustat set a la selecció amfitriona per 35 a 33.

La selecció cadet femenina, liderada per Miguel Fuente amb el suport d’Arthur Cohen com a segon entrenador, i l’ajuda del tècnic auxiliar Jordi Llonch, va guanyar dos dels tres partits disputats amb la selecció de la Comunitat de Madrid. La derrota va venir en l’únic partit que es disputava a cinc sets. Tot i perdre el primer set, aconseguien remuntar els dos següents, però el quart va ser per les amfitriones que també van jugar un gran set de desempat.

La selecció infantil masculina, que entrenen Sergi Mirada, com a primer entrenador, i Camilo Caro, com a segon, també va mostrar un gran rendiment al campionat guanyant dos dels tres partits disputats. Només van perdre el partit de diumenge davant l’equip ‘blanc’ de la Comunitat de Madrid, i va ser amb un ajustat 2-1 en contra.

Per últim, la selecció infantil femenina que entrenen Joshua Pérez, com a primer entrenador, i Sonia Fandos, com a segona, va ser l’únic conjunt català que va tornar a casa amb ple de victòries. Les jugadores infantils van guanyar els tres partits disputats, tot i cedir un set a cada enfrontament. Amb les seleccions infantils, masculines i femenines, també van participar els tècnics auxiliars.

El balanç d’aquesta activitat, que s’emmarca dins el programa d’entrenaments de les Seleccions Catalanes com a preparació del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, és del tot positiu, ja que els jugadors han pogut viure una primera experiència de concentració i els entrenadors han vist el rendiment dels diferents equips en competició. Una bona manera de seguir preparant les seleccions catalanes pel CESA 2019 que es disputarà a Valladolid del 27 al 30 de juny.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top