El Curs Nacional de Nivell III 2019 es celebra a Esplugues de Llobregat

La Real Federación Española de Voleibol, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol, han convocat el Curs Nacional de Nivell III que es celebrarà a Esplugues de Llobregat del 2 al 18 de juliol de 2019.

Les instal·lacions de la Blume seran a principis de juliol la seu d’una de les cites imprescindibles del calendari formatiu de voleibol a nivell espanyol. Aquest curs està dirigit a tècnics que estiguin en possessió del títol de nivell II, jugadors que hagin participat en quaranta o més partits internacionals amb les Seleccions Nacionals Absolutes, o haver obtingut autorització expressa per dirigir equips que requereixin la titulació de Nivell III.

Els interessats en participar en aquesta acció formativa es poden inscriure fins al 24 de juny omplint el formulari que es sol·licita a tal efecte i enviant la documentació específica que es pot obtenir en el butlletí informatiu que s’adjunta al final d’aquesta noticia. Per a més informació es pot contactar amb el Comitè Nacional d’Entrenadors de la RFEVB (917014090 o a l’email cristobal@rfevb.com, a l’atenció de Cristòbal García).

Els requisits imprescindibles per obtenir la titulació són realitzar la totalitat dels treballs exigits en els terminis establerts, l’assistència al 80% de les hores de totes les assignatures de la fase presencial i obtenir el certificat d’APTE en totes les assignatures. Per obtenir el títol definitiu d’Entrenador Nacional de Nivell III, serà necessari realitzar un període de pràctiques d’una temporada esportiva, entre d’altres.

El Curs Nacional d’Entrenadors de Nivell III comptarà, com sempre, amb professors de luxe experts en les diferents matèries que es tocaran. Destaquen, entre d’altres, Pascual Saurín, seleccionador espanyol femení, que dirigirà l’assignatura de ‘Direcció d’equip’; César Hernández, que explicarà la ‘planificació’; Aurelio Ureña, que realitzarà les sessions de tècnica, o Óscar Mozos, gerent de la Federació Catalana de Voleibol, que dirigirà la sessió de tàctica. Completaran el quadre de professors Enrique de Haro, Andrés Tomás Andrés, Joaquín Díaz y Mario Bernaola. Més de 100 hores de formació repartides en 8 assignatures que serviran per il·lustrar als futurs entrenadors espanyols.

 

MÉS INFORMACIÓ 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top