Les Seleccions Catalanes masculines van prenent forma

La Blume ha estat, aquest cap de setmana, seu d’una nova concentració de les Seleccions Catalanes de menors, infantils i cadets, amb la voluntat d’anar tancant els equips que aquest any representaran Catalunya al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà a mitjans d’abril a Valladolid.

Un total de 36 jugadors, 18 per categoria, han estat presents als entrenaments programats per tancar la plantilla que representarà la Selecció Catalana a Valladolid. L’equip cadet estarà format per 14 jugadores i estarà entrenat per Idaira Vega, com primera, i Alejandro Varese, com a segon. Els clubs que segueixen amb oportunitat de tenir representació al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques infantil masculí són el CV Monjos, el CV Olot, el FC Barcelona, el CV Vall d’Hebron, el CN Sabadell, el CV Sant Pere i Sant Pau, l’Escola Orlandai el CV Sant Martí, l’EIC Sport Club, el CV Andorra i el Balàfia Volei Lleida.

També la selecció cadet masculina va tenir entrenament aquest diumenge amb els 18 jugadors convocats per preparar l’equip. Els entrenadors són Alberto Toribio, responsable del grup de tecnificació GET Blume i que actuarà de primer entrenador, i Sonia Fandos que serà la segona. Entre els equips que poden tenir representació a Valladolid amb els seus jugadors trobem el FC Barcelona, el CV Vall d’Hebron, el Balafia Vòlei Club, el CV AA Llars Mundet, el CV Arenys, el CV Sant Martí i el CV Sant Pere i Sant Pau.

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques es disputarà a mitjans d’abril a Valladolid i la Federació Catalana de Voleibol hi desplaçarà les 4 seleccions de menors, cadets i infantils, masculines i femenines, el que representa una cinquantena de jugadors. Fins aleshores, queden tres entrenaments més, tant dels equips masculins com femenins, i la concentració prèvia que es farà durant la Setmana Santa.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top