Curs d´entrenador Nivell Bàsic Esplugues – Mataró

La Federació Catalana de Voleibol, amb la col·laboració del Club Voleibol Mataró, per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, organitza un nou curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic. La part teòrica es realitzarà entre el Complex Esportiu de la Secretaria General de l’Esport a Esplugues i el Pavelló Euskadi de Mataró. Les inscripcions es poden tramitar fins al 19 de febrer a través del formulari d’inscripció adjunt.

Les classes presencials es celebraran els dies 21, 22, 24 i 28 de febrer i els 1, 3 i 4 de març. Els dimecres i dijous es realitzaran les classes a la Blume, i els caps de setmana es traslladaran al pavelló de Mataró. Amb l’objectiu de facilitar l’assistència dels alumnes que estant competint el cap de setmana, s’han limitat els horaris de classes al dissabte matí i diumenge tarda, dates amb major número de partits.

Els alumnes realitzaran classes teòriques i pràctiques, entre les que destaquen mini vòlei, tàctica, preparació física, tècnica, reglament i d’altres. El 9 d’abril serà el termini màxim d’enviament dels treballs a realitzar per part dels alumnes.

Aquest curs és obligatori per els/les entrenadors/es amb autorització federativa. El curs només disposa de 30 places disponibles que s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada del comprovant de pagament.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb. Aquest títol es de caràcter federatiu.

MÉS INFORMACIÓ

FULL INSCRIPCIÓ

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top