El CV Sant Quirze presenta oficialment la temporada 2017/2018

Aquest passat diumenge, 28 de gener, el Complex Esportiu Municipal de Sant Quirze va viure la jornada de presentació de la temporada del Club Voleibol Sant Quirze. L’entitat vallenca compta enguany amb un total de 10 equips federats, sobretot femenins, que van des de les categories alevins fins a les sèniors i també un conjunt de veterans.

La jornada festiva va començar amb el partit de l’Infantil negre jugant amb el CV Mataró, que va finalitzar amb victòria local per 3 sets a 0, resultat amb el que s’assegurava la classificació al capdamunt de la taula i lluitar aquesta segona fase pel campionat de Catalunya. Tot seguit es va procedir a fer la tradicional foto de família amb tots els equips, en la que també hi van estar presents la regidora d’Esports de la ciutat, Maria Domingo, i el president del club, José Mateos.

El club ‘creix amb il·lusió i amb força i pretén desenvolupar-se a nivell esportiu i social mitjançant una planificació esportiva innovadora i una massa social acollidora i entregada a fomentar valors socials i ambients educatius i esportius sans’, ha explicat José Mateos, president del CV Sant Quirze.

La jornada va finalitzar amb un nou partit, aquesta vegada disputat pel sènior femení de Primera Catalana que es va enfrontar amb l’AE Molins, en un partit que va finalitzar per 1-3 a favor de les del Baix Llobregat, tot i l’ajustat del marcador. Un cop acabat el partit es va fer entrega dels premis a la millor fotografia ‘samarreta viatgera del Campus d’Estiu’, i altres obsequis que es van donar als entrenadors per agrair els seu esforç i la seva dedicació.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top