Les categories infantils de Primera Divisió ja coneixen els grups de la segona fase

La primera fase de la competició de Primera Divisió Infantil, tant masculina com femenina, va acabar el passat cap de setmana definint les classificacions i, per tant, els equips que seguien competint per assistir al Campionat d’Espanya i pel títol de Campió de Catalunya i els que lluitaran en la segona fase per no descendir de categoria. La segona fase de la competició s’iniciarà aquest cap setmana, 28 i 29 de gener.  

Primera Divisió Infantil Femenina 

A Primera Divisió Infantil femenina, el CV Vall d’Hebron, el CV Esplugues, el DSV CV Sant Cugat A i el CV Vilassar de Mar, són els quatre equips del grup A de la primera fase que accedeixen al grup de Promoció que lluitarà per les places que donen accés al Campionat d’Espanya. Aquests s’enfrontaran als millors classificats del grup B, que han estat el CV Premià de Dalt Maresme, el Barça CVB, l’AEC Vallbona Granollers i Voleibol Sant Just A.  

D’altra banda, hi haurà vuit equips que lluitaran per mantenir la categoria. Són els quatre equips pitjors classificats de la primera fase, quatre del grup A i quatre del grup B. Per tant, al grup de permanència hi trobem al Cecell Claver, el CE Hortons, el CN Sabadell, el CV AVAP Girona, l’Ercross SPSP, el CV Sant Quirze, el CEV L’Hospitalet i el CV Premià de Mar Assis.  

Primera Divisió Infantil Masculina 

La Primera Divisió Infantil masculina va començar la competició amb 24 equips repartits en tres grups, dels quals només 8 s’han classificat per rànquing general a disputar la segona fase en el grup de promoció i, per tant, seguir lluitant pel títol de Campió de Catalunya i de les places que donen accés al Campionat d’Espanya.  

Els 8 equips millor classificats han estat el CN Sabadell, el Gestoria Dalmau Balafia Vòlei Lleida i el CN Terrassa, del grup A; el Tarragona SPSP, el CEVOL Torredembarra i el CV Reus, del grup B; i, el Can Maresma Arenys i el CEV L’Hospitalet del grup C. Entre tots ells, ha destacat l’equip sabadellenc, que ha finalitzat en primera posició aquesta fase després de guanyar tots els partits sense cedir cap set. 

Els equips restants s’han repartit en dos grups de permanència, que hauran de treballar de valent per no baixar de categoria, ja que la propera temporada només hi haurà 16 equips a Primera Divisió Infantil masculina. Per tant, seran els 10 pitjors classificats, 5 de cada grup de permanència, els que l’any que ve estaran a Segona Divisió.  

En el grup A de permanència, el CV AVAP Girona, els Víkings Vòlei Prat, el CV Sant Quirze, el CV Vilanova Verd, el Barça Voleibol, l’Igualada Vòlei Club, el Vòlei Manresa i el Vòlei Sant Celoni, buscaran una de les 3 primeres places que permeten salvar la categoria. D’altra banda, al grup B, seran el CV Barberà del Vallès, el CV Cunit, el CV Mataró, el CV Roquetes, el CV Sant Martí, el FS Dental Company Castellar, el Màgic Vòlei Viladecans i el CV Vall d’Hebron els que es jugaran no estar entre els cinc últims i assolir la permanència.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top
Scroll to Top