Chema Sánchez i Ángel Saura, speakers confirmats pel Vichy Catalan Volei Tour 2023

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, reconegut circuit de vòlei platja a nivell espanyol, compta amb dos nous fitxatges per la celebració de la vuitena edició del circuit sota el naming de Vichy Catalan. En aquesta ocasió, la Federació Catalana de Voleibol (FCVb), ha tancat la incorporació de Chema Sánchez, speaker del Beach Volley World Tour, i Ángel Saura, animador esportiu a competicions com la Volleyball World Europe Future.

José María (Chema) Sánchez, original de les Canaries, és llicenciat en Educació Física i també president i entrenador de voleibol al CVP Net 7. Sánchez ha estat present en diverses proves del Beach Volley World Tour (a Barcelona a 2008 i 2009), així com en el European Beach Tour, campionats d’Espanya celebrats entre 2002 i 2009 o Copes del Rei i de la Reina de voleibol. El speaker també és l’animador del Baloncesto Gran Canaria, equip de l’ACB i Eurocup.

“Estic il·lusionat perquè sé que el Vichy és un circuit que va creixent any rere any i cada cop el nivell de la prova va augmentant”, senyala Sánchez. “Només vull que els aficionats que s’acostin a les proves s’identifiqui amb la meva feina i puguin ser capaços de donar un extra de motivació a tots els participants” afegeix.

Per la seva part, el malagueny Ángel Saura, també llicenciat en Educació Física, és un reconegut animador musical d’events esportius que ha passat els últims 25 anys creant experiències en diferents disciplines. En matèria de voleibol, Saura ha participat activament al Volleyball World Europe Future, a la Continental Cup, als Jocs del Mediterrani, a diferents Copes del Rei i de la Reina, al Wevza, a l’European Golden League o l’All Star Iberdrola, entre d’altres.

“El meu objectiu es aconseguir que el públic s’enganxi amb l’espectacle que ofereixo i ens segueixi a les altres ciutats on realitzem el circuit”, comenta Ángel Saura, que assegura estar expectant per debutar al Vichy Catalan Volei Tour aquest any.

La contractació d’aquests dos speakers amb un alt reconeixement a tots els nivells és una de les apostes de la Federació Catalana de Voleibol per tal de fer seguir creixent el Vichy Catalan Volei Tour. El fitxatge de dos professionals, que aportaran el seu granet de sorra, donarà un salt de qualitat al circuit en aquest àmbit, duent el vòlei platja català a un escalafó superior. “Un professional de l’animació et marca la diferència en una prova d’aquest nivell”, declara Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. “Coneixo personalment als dos professionals i sé que són una garantia d’èxit”, afegeix.

El Vichy Catalan Volei Tour, reconegut circuit de vòlei platja a nivell espanyol, dona accés al Campionat d’Espanya de vòlei platja en cas de victòria. El circuit compta amb més de 60 parelles apuntades per esdeveniment, i recorre les principals platges del litoral català, aconseguint reunir més de 10.000 aficionats en els quatre mesos de duració del circuit.

Aquest any el circuit arrancarà el proper 13 i 14 de maig a Mataró, única seu del Maresme. La zona sud de Catalunya serà l’encarregada de prendre el relleu de la capital maresmenca, començant per Vilanova i la Geltrú el 10 i 11 de juny. La resta de proves es disputaran a Torredembarra, el 17 i 18 de juny; Tarragona el 1 i 2 de juliol; Cunit el 8 i 9 de juliol i Cambrils el 29 i 30 de juliol. Després d’Empuriabrava, que serà el 19 i 20 d’agost, Badalona serà la localitat escollida per rebre la gran final del circuit el 26 i 27 d’agost.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt