Les catalanes Bové, Berbel i Grima s’acomiaden amb victòria del Pre Europeu Sub’19

La localitat croata de Rovinj va acollir el passat cap de setmana un dels grups classificatoris al Campionat d’Europa Sub’19 femení en el que va participar la selecció espanyola. Enquadrada al mateix grup que l’amfitriona Croàcia, Turquia i Suècia les espanyoles van finalitzar la seva participació al Pre Europeu en tercera posició.

La selecció espanyola, que va comptar amb la presència de les catalanes Andrea Bové (CV Esplugues), Anna Grima (CVB Barça) i Aina Berbel (DSV CV Sant Cugat), les dues primeres amb present i passat al programa GET Blume Voleibol, va finalitzar la seva participació al torneig classificatori en tercera posició.

Espanya va caure davant Turquia en la primera jornada, tenint a la seva mà en la segona jornada el triomf davant l’amfitriona Croàcia, perdent finalment al tie-break amb les centrals catalanes Berbel i Grima com a titulars i contribuint amb 13 i 14 punts respectivament, un partit que d’haver-lo guanyat hagués donat la segona posició de grup i l’accés a la repesca, ja que sumat a la victòria a la darrera jornada davant Suècia per 3-1 hagués propiciat aquesta nova oportunitat de ser-hi al Campionat d’Europa de la categoria.