Laura Reñé, Sara Esteban i Clara Castro, convocades per a preparar 8 Nacions amb selecció espanyola

Les jugadores catalanes del programa  d’Alt Rendiment de Catalunya de la Federació Catalana de Voleibol, Sara Esteban (CE Eduvòlei Ametlla), Laura Reñé (CECELL) i Clara Castro (CV Arenys), van ser incloses en la preselecció de disset jugadores que prendran part des d’avui en la concentració preparatòria que durà a terme la selecció espanyola juvenil femenina preparatòria al proper 8 Nacions.

Les tres jugadores repeteixen internacionalitat després d’haver debutar el desembre passat en el Torneig Internacional de Guadalajara i a un torneig amistós a Portugal. Totes tres van formar part de les dotze escollides i en aquesta ocasió tenen moltes opcions novament d’entrar-hi a formar part de la plantilla que disputarà el prestigiós 8 Nacions del 18 al 22 de juliol a la localitat italiana de Pordenone.

Les jugadores convocades per a preparar aquesta primera gran cita de la que ha de ser la selecció espanyola juvenil femenina del proper cicle arribaran avui a Sòria i prepararan la competició fins al 17 de juliol, data que es sabrà el nom de les dotze escollides que viatjaran fins a Itàlia per a participar al torneig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top