Raquel Brun-Meche Arends revaliden el títol de campiones d’Espanya. Campo-Orozco, bronze a l’Estatal

La parella catalana que formen Raquel Brun i Meche Arends va tornar a fer-se amb la medalla d’or del Campionat d’Espanya Sub’21 femení. Les catalanes, que defensaven el títol assolit l’any passat a Las Palmas de Gran Canària, van mostrar-se també en aquesta edició com la parella més forta del campionat juntament amb l’altre parella catalana que formaven Mireia Orozco i Sandra Campo, les quals haurien estat segurament finalistes si no s’haguessin creuat en semifinals les dues parelles catalanes.

Mireia Orozco i Sandra Campo van endur-se la medalla de bronze del campionat derrotant en la final de consolació a la parella andalusa al tie-break (17-15), tal i com van fer en el partit inaugural del torneig, refent-se de la derrota a semifinals 0-2 (14-21, 13-21) davant Raquel Brun i Meche Arends.

En la final del campionat, Brun-Arends van derrotar 2-0 (21-14, 21-10) a les canàries Cristina Pérez-Isabel Guerra, proclamant-se així per segon any consecutiu campiones estatals, i sense cedir cap set en contra en tot el torneig.

Un nou triomf del Vòlei Platja català, dels clubs i del seleccionador català en aquestes categories, Daniel Antolín, i un nou doblet Sub’17-Sub’21 com l’assolit l’any passat, que fan de Catalunya una referència en categories de formació també en sorra.

Serra-Morató, novens d’Espanya

La parella catalana masculina present al Campionat d’Espanya Sub’21 i entrenats per Marc Màrmol i Yamil Yanes van finalitzar en novena posició l’estatal després d’estar enquadrat en el grup més igualat de la primera fase de grups amb la parella asturiana, medalla de bronze, i la basca, i on un triple empat a dues victòries i una derrota entre els tres equips va acabar per deixar fora dels Quarts de Final de la competició als catalans per només un set, condemnant a Bernat Serra i Ferran Morató a una novena plaça que no fa honor al joc desplegat pels catalans al llarg de la primera fase.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top