Presentada a l’Ajuntament de Cambrils la segona prova Open del CCVP 2012

L’Ajuntament de Cambrils ha acollit aquest migdia la roda de premsa presentació de la segona prova Open del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2012 que tindrà lloc aquest cap de setmana a la Platja d’en Forès/Regueral.

El Regidor d’Esports de l’Ajuntament de la localitat de la Costa Daurada, Lluís Abella, i el Vicepresident Esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Roberto Pozzato, han estat els encarregats de presentar la prova davant els mitjans de comunicació assistents a l’acte.

Lluís Abella ha volgut agrair la presència un any més del Circuit Català de Vòlei Platja a Cambrils ja que ajuda moltíssim a la zona a créixer també en el turisme esportiu. Per la seva banda, el Vicepresident Esportiu de l’ens federatiu català ha volgut agrair també al consistori de Cambrils la seva aposta per acollir una de les proves Open del Campionat de Catalunya, així com presentar aquesta segona estació del Circuit Català sènior d’enguany i del I Campionat de Catalunya infantil de clubs, que coincidirà diumenge amb el 2×2 d’adults.

Totes dues autoritats han volgut destacar l’esforç i l’aposta en Vòlei Platja que totes dues bandes fan en un any complicat econòmicament parlant, i animen a tots els seguidors d’aquest esport i habitants de Cambrils a acostar-se aquest cap de setmana a presenciar el millor Vòlei Platja català del moment.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top