L’àrbitre internacional de vòlei platja Joaquim Ventura xiula a l’Elite 16 de Viena

Noves designacions a nivell internacional per un dels nostres àrbitres. El pierenc Joaquim Ventura, director de competicions de la Federació Catalana de Voleibol, es troba aquests dies a Viena (Àustria) després de rebre la trucada de la Federació Internacional de Voleibol (FIVB) per a xiular el Volleyball World Beach Pro Tour Elite 16, la màxima categoria del vòlei platja dins el VW Beach Pro Tour.

De moment, Ventura s’encarregarà de xiular dos encontres de la fase prèvia: el primer d’ells ho farà com a principal i enfrontarà a la parella austríaca Plesiutschnig i Schützenhöfer contra les americanes Harward i DeBerg. El segon matx, també femení, el farà com a segon àrbitre, i enfrontarà a les alemanyes Schneider-Kozuch contra les txeques Dunarova i Mokrá.

Durant aquesta temporada, Joquim Ventura ha viatjat per mitja Europa arbitrant diversos tornejos de vòlei platja. Fins ara, ho ha fet en dues ocasions a Madrid, a Polònia i a Turquia. Està previst que, en els pròxims mesos, el col·legiat català arbitri també en la prova del King of the Beach, organitzat per la Federació Catalana de Voleibol a Cunit, a més de xiular als Països Baixos i Alemanya.

El Circuit Mundial de Voleibol de Platja de la FIVB (en anglès, i oficialment, FIVB Beach Volleyball World Tour) és un campionat intercontinental de voleibol de platja que es disputa des de 1987 entre els mesos de maig a desembre. Està organitzat per la Federació Internacional de Voleibol (FIVB) i consta de diversos tornejos que es duen a terme per tot el món.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt