Els catalans Luke Belda i Xavier Fresquet debuten a l’Europeu Sots-22

Després de diverses setmanes d’entrenaments i partits amistosos, els catalans Luke Belda i Xavier Fresquet, convocats per Ricardo Maldonado per a disputar l’Europeu Sots-22 masculí a Groningen (Paisos Baixos), arrenquen avui una nova aventura continental. Ambdós esportistes, formats a la GET Blume i actualment a la Superlliga Masculina, buscaran arribar el més lluny possible i augmentar, d’aquesta forma, el seu palmarès com a jugadors de vòlei professional.

El combinat espanyol debutarà aquesta tarda davant una gran selecció: la polonesa. Un dia més tard, dimecres, s’enfrontaran a l’amfitriona, Paisos Baixos; i dijous tancaran la fase de grups amb un duel contra Hongria. En cas de finalitzar la primera fase entre les dues places capdavanteres, els de Ricardo Maldonado obtindrien un bitllet per a les semifinals del torneig, on es veurien les cares amb la República Txeca, França, Itàlia o Portugal.

En els tres contres disputats davant la selecció portuguesa com a preparació pel gran esdeveniment, el combinat espanyol va cedir en les tres ocasions, tot i plantar cara a un gran rival. Nuno Marques, oposat portuguès, és una de les armes fortes i un baluard a tenir en compte del conjunt de Portugal, ja que compta amb una gran facilitat per a puntuar i sobrepassar els bloquejos rivals.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt