Les categories Cadet i Sots-19 ja coneixen els seus Campions de Catalunya de Vòlei Platja

Coneguts ja alguns dels representants catalans que aniran a diferents Campionats d’Espanya de Vòlei Platja. La Federació Catalana de Voleibol va fer entrega ahir diumenge 7 de juliol, a la platja de Cambrils, dels trofeus que acrediten com a Campions de Catalunya de Vòlei Platja a diversos equips de les categories Cadet i Sots-19, tant en l’àmbit masculí com en el femení.

Després de 4 proves disputades (Cunit, Vilanova i la Geltrú, Tarragona i Cambrils), aquestes dues categories coneixen ja els seus vencedors per tal de dur els joves esportistes a representar els seus clubs i a Catalunya en els diversos Campionats d’Espanya, que començaran el pròxim 18 de juliol.

En la categoria cadet femenina, el CV Esplugues s’ha imposat a l’Associació de Voleibol de l’Ametlla del Vallès. L’equip format per Gala Sierra, Lucia Miralves, Caterina Torruella, Lucia Esteban, Emma Gómez i Morena Angelina Bentomane s’han guanyat, amb grans actuacions, el dret a ser a Miguelturra (Ciudad Real), juntament amb les integrants de l’AVA Ametlla: Helena Armenteros, Berta Beulas, Joana Morató, Emma Ponseti, Mia Guiu i Noa Romeu. El conjunt de l’Ametlla del Vallès també tindrà representació en categoria masculina, ja que l’equip format per Noah Maseras, Kai Erickson, Pol Pujol, Adrià Magri i Oriol Serra s’ha proclamat Campió de Catalunya per davant de la Federació Andorrana de Voleibol, un conjunt integrat per Marcel Armengol, Ot Comas, Limay Tagliaferro, Gil Moline i Marc Martinho.

La Platja de Dumbría (La Corunya) acollirà, per segona temporada consecutiva, el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja Sots-19 de clubs. Com a vencedor del Campionat de Catalunya d’aquesta branca en l’apartat masculí hi anirà el Beach Club Esportiu El Péndulo, amb Thibault Renauld Torrellas i Arnau Carbó com a exponents. Els acompanyaran, després de finalitzar en segona plaça, Damien Raksany i Aleix Suárez, components de l’AVA Ametlla. Els últims dos conjunts que defensaran els interessos de Catalunya són el CVB Barça i el CV Sant Quirze, que han finalitzat la competició Sots-19 femenina en primera i segona posició, respectivament. Carolina Ruiz i Lila Vidal buscaran tornar a coronar-se campiones, mentre que Ariadna Puig i Carla Porras també tractaran de fer el millor paper possible en el torneig.

Pots veure la galeria d’imatges de l’última prova de Cambrils aquí.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt