Paulo Jimenez, Gerard Rejón, Diego Kunda i Alex Menekbi, a punt per a l’Europeu Sots-18

Quatre catalans a la recerca de nous títols. Els catalans Paulo Jimenez, Gerard Rejón, Diego Kunda i Alex Menekbi formen part de l’expedició espanyola que disputarà, a partir d’avui, l’Europeu Sots-18 masculí, que tindrà lloc a la localitat hongaresa de Plovdiv. L’esdeveniment arriba només unes setmanes després que el conjunt entrenat per Fredinson Mosquera s’alcés amb el triomf en el WEVZA de la seva categoria.

El primer de la sèrie d’encontres emmarcats dins la fase de grups tindrà lloc aquesta tarda, a les 19 hores davant la República Txeca. Enquadrats dins el Grup II, els nois de la Selecció Espanyola també hauran d’enfrontar-se a Itàlia (dijous a les 16:30h), Estònia (divendres a les 11:30h), Romania (diumenge a les 11:30h), Grècia (dilluns a les 11:30h), Eslovènia (dimecres a les 14:00h) i Bèlgica (dijous a les 11:30h).

L’objectiu principal de l’equip espanyol recau en finalitzar en les dues primeres posicions, per tal de garantir-se l’accés a les semifinals i poder, així, lluitar per a les medalles, de la mateixa forma que es va fer fa només uns dies al WEVZA Sots-18. El passat cap de setmana, el conjunt de Mosquera va fer una parada a Polònia per fer una petita preparació davant la selecció de Polònia, amb qui va jugar tres amistosos. Tot i no aconseguir la victòria en cap dels encontres, les sensacions van ser favorables, sobretot per a Diego Kunda, que tornava de lesió i va ser un dels esportistes més rellevants pel conjunt espanyol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt