L’AEC Vallbona Granollers fa doblet al podi de Segona Divisió infantil femenina bronze

Aquest passat diumenge s’ha celebrat al Pavelló de Can Bassa de Granollers la fase final de Segona Divisió infantil femenina categoria bronze en la que hi han participat set equips. L’AEC Vallbona Granollers, organitzador i amfitrió d’aquest play off, ha quedat en primera i en tercera posició, ja que participava amb dos equips. El CV Roquetes ha estat el sots campió de Catalunya de la categoria.

La fase s’iniciava a quarts de final amb els partits entre l’AEC Vallbona Granollers E i el CV Gavà Groc, per un costat, i els enfrontaments entre l’AEC Vallbona Granollers C i el Vòlei 6 Manresa. En tots dos casos els equips locals van guanyar als seus adversaris per la màxima, 3-0. D’altra banda, el CV Roquetes jugava amb el CV Sant Quirze Blanc i també s’enduia la victòria per la màxima, mentre el CV Molins Negre aconseguia la classificació per semifinals després de la reiterada del rival.

Les de Roquetes van aconseguir la classificació per la final després d’un emocionant partit que es va allargar fins al cinquè set amb l’AEC Vallbona Granollers C, mentre que les del conjunt E del Granollers guanyaven el seu partit al CV Molins Negre de nou per la màxima diferència. A la final, l’equip amfitrió, format íntegrament per jugadores alevins, no va donar cap opció a les de roquetes i aconseguien el títol de campiones de Catalunya de la categoria sense haver cedit cap set en tota la fase final. En la lluita pel tercer calaix del podi, les de Granollers no van patir tot i cedir un set a les de Molins.

Joan Carles Marín, president de l’AEC Vallbona Granollers, va assistir a l’entrega de premis del play off en representació de la Federació Catalana de Voleibol coma membre de la Junta Directiva.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top