El Vichy Catalan Volei Tour del Masnou corona a Martínez – Garcia i Serra – Correa

La tercera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour ha coronat, en categoria femenina, a Carla Martínez i Marta García, i en categoria masculina a Ferran Serra i Agustín Correa. Una prova marcada per la igualtat de les parelles i el bon clima, que fins ara no havia aparegut en les dues primeres aturades del circuit. El Club Nàutic el Masnou ha estat la seu que ha acollit la competició, i on també s’ha disputat la primera parada del Campionat de Catalunya de menors de clubs.

La parella formada per Carla Martínez i Marta Garcia s’ha alçat amb el títol de campiones després d’una fantàstica final disputada amb la parella que han format Rebeca Fernández i Gloria Massari. Les campiones guanyaven el primer set sense dificultats el que feia presagiar que el partit es resoldria per la via ràpida. Tot i així, Fernández – Massari han sortit al segon set amb ganes de capgirar el marcador i amb un gran treball en defensa de Rebeca Fernández i els atacs de Massari han aconseguit forçar el set de desempat. La igualtat ha continuat també en el tercer parcial però Marta García i Carla Martínez han tirat d’experiència i tranquil·litat per acabar guanyant el partit. D’aquesta manera, Marta Garcia, que participava aquesta temporada per primer cop al campionat català de vòlei platja, juntament amb Carla Martínez, habitual del circuit i dels podis, han esdevingut les campiones. 

En el quadre masculí, els campions han estat Ferran Serra i Agustín Correa, que han necessitat remuntar el partit i forçar el set de desempat per guanyar a la parella formada per Héctor Gallardo i Conrad Rovira. Un partit èpic i ple de jugades espectaculars, que han fet vibrar el públic, en el que Rovira – Gallardo s’avançaven en el marcador amb un joc molt treballat i sense errors. Ben al contrari que el segon parcial on tot i mostrar un bon joc la solvència i regularitat de Serra – Correa ha fet que s’igualés el partit. Al tercer set, Rovira – Gallardo han comès més errors i han patit, sobretot, en la recepció dels bons serveis de Correa. D’aquesta manera, Agustín Correa i Ferran Serra aconseguien pujar per primera vegada aquesta temporada al calaix més alt del podi. La parella va fer una segona posició a Badalona i una quarta a Vilanova i la Geltrú.

En tercera posició femenina han acabat Julia Bonet i Maria Palet, que han guanyat a Ana Blanca Torres i Alba Cardona, parella revelació femenina del campionat. Julia Bonet va ser campiona a la prova disputada a Vilanova i la Geltrú fa un parell de setmanes, en aquella ocasió fent parella amb Elena Biosca. La tercera plaça masculina ha estat per Carlos Mora i Javier Naya, que han guanyat Brian Salas i David Martín, la parella revelació del quadre masculí, i que van ser els campions de la primera prova celebrada Badalona.

La parella perfecta, que destaca a la millor jugadora i al millor jugador de la jornada, ha estat en aquesta ocasió per Rebeca Fernández i Agustín Correa. A l’entrega de premis has assistit Quim Fàbregas, regidor d’esports de l’Ajuntament del Masnou; Manel Freixa, president del Club Nàutic el Masnou; i Óscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol. En paral·lel al circuit s’ha disputat també aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Menors infantil i cadet de clubs.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top