Estrenem xarxes socials pel vòlei platja català

A partir d’avui podeu conèixer tota la informació del vòlei platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol a través de l’Instagram i el Twitter que s’han creat especialment amb aquesta finalitat. Les imatges i el seguiment del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, així com la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja o els campionats de menors i de seleccions de platja, es podran trobar aquí.

A l’Instragram trobarem les millors imatges de la jornada, així com informació prèvia i en directe dels diferents esdeveniments gràcies als stories. Pel que fa Twitter servirà per donar informació en directe i també on penjarem els enllaços de les noticies dels campionats, de les galeries de fotos i altres informacions.  Ara ja no us perdreu res del que passa als tornejos de platja.

L’objectiu de crear aquests nous comptes és no saturar els canals actuals de la Federació Catalana de Voleibol amb informació diversificada. D’aquesta manera es posa una mica d’ordre i els usuaris poden accedir a la informació concreta de manera més senzilla i específica. Us hi esperem a tots!

 

Twitter: @voleiplatja1

Instagram: @voleiplatja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top