El Campionat de Catalunya de Segona Divisió cadet femenina és blaugrana

El Barça CVB s’ha proclamat Campió de Catalunya de Segona Divisió Cadet Femenina després de guanyar la fase final que s’ha celebrat al pavelló d’INEF Barcelona aquest passat cap de setmana. El segon classificat ha estat el CV Sant Quirze i en el tercer calaix del podi ha pujat el CEV L’Hospitalet.

A la fase hi ha participat sis equips, els millors classificats dels dos grups de competició de la lliga regular. Durant el matí es van disputar el quarts de final on es decidien els dos equips que participarien a les semifinals, on esperaven CV Sant Quirze i CEV L’Hospitalet. Així el CV Monjos Pansalud va guanyar per 3-1 al DSV CV Sant Cugat en un partit que va ser molt ajustat tot i el resultat. D’altra banda, el Barça CVB Grana no donava opcions al CV L’Ametlla del Vallès, a qui guanyava per 3-0.

Ja a semifinals, el CV Sant Quirze assolia la classificació per la final després de guanyar al CV Monjos Pansalud, i també es classificava el Barça CVB Grana després de vèncer pel mateix resultat al CEV L’Hospitalet. Així, la gran final la van disputar les blaugranes i les de Sant Quirze, amb un clar 3-0 a favor de les locals. En tercera posició va acabar el CEV L’Hospitalet després d’un  ajustat 3-2 amb les de Monjos.

A l’entrega de trofeus hi van estar presents la presidenta del CEV L’Hospitalet, Olga Santisteban; el president del Voleibol Sant Quirze, José Javier Mateos; i el vicepresident del Barça CVB, Josep Antón González.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top