L’AE Carles Vallbona Granollers organitza el Play-off de Primera Catalana femenina

El Pavelló El Parquet de Granollers serà seu aquest dissabte del Play-off del Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior femenina en el que participen els quatre primers classificats de la primera volta en la Fase Campionat.

Amb dues places en lloc per a disputar la Fase Final de Segona Nacional el CV Monjos Pansalud Vitality, l’AE Carles Vallbona Granollers, el CV Arenys i el Vòlei Sant Esteve lluitaran per ser-hi en un play-off que donarà inici dissabte al matí amb la disputa de les dues semifinals i finalitzarà a la tarda amb la finalització del mateix i el nom del campió d’aquest Play-off.

Obrirà el Play-off la primera semifinal que disputaran el gran dominador de la primera volta en la Fase Campionat, un CV Monjos Pansalud Vitality amb etiqueta de favorit havent sumat sis victòries en les set primeres jornades que es porten disputades fins la data en aquesta segona fase de Campionat de Catalunya de Primera Divisió, caient davant el CV Arenys, que es perfila com a l’altre favorit a assolir la final. Les monjenques tindran com a rival en la semifinal que obre el Play-off a l’amfitrió AE Carles Vallbona Granollers que comptarà amb l’alè del públic local i la motivació per ser organitzador de la fase. La segona semifinal enfrontarà al CV Arenys i al Vòlei Sant Esteve amb un altre lloc en joc a la final i que garantitzaria la presència en la Fase Final de Segona Nacional que dona accés a competició estatal. Serà la quarta vegada aquesta temporada en la que tots dos conjunts es trobin, en la primera jornada de la Fase Campionat les arenyenques van derrotar a Sant Esteve Sesrovires a les sesrovirenques per 1-3, mentre que en la primera fase, enquadrats en el mateix grup tots dos conjunts es van vèncer a domicili: 2-3 del CV Arenys a la localitat sesrovirenca, i 1-3 del Vòlei Sant Esteve en la seva visita a Arenys de Mar en el partit que tancava la primera fase al Grup 1.

El Play-off del Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior femenina podrà seguir-se punt a punt a través del marcador on line que aquesta federació engega tot just amb l’arribada de les fases finals d’aquesta temporada 2015/16 a través de l’enllaç http://vallavoley.es/cat-marcador/ a més del pel twitter oficial de la Federació Catalana de Voleibol (@voleicatala) 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top