Èxit de participants un nou any a les jornades de promoció ‘Vòlei fa per tu’

Un any més gairebé 2.000 participants prendran part a les trobades de promoció organitzades per l’IBE (Institut Barcelona Esports) i la Federació Catalana de Voleibol del ‘Vòlei fa per tu’, activitat que l’Ajuntament de Barcelona engloba al seu programa municipal, i que té per objectiu promocionar l’esport entre les escoles. Les jornades de promoció ‘Vòlei fa per tu’ també tornen a estar dins el marc d’esdeveniments ‘Pequevoley’ de la RFEVB per segon any consecutiu.

El Poliesportiu de la Mar Bella va ser un any més seu d’aquestes jornades de promoció celebrades el 17 de febrer, i el 15 i 16 de març, tornant a ser novament un èxit de participació amb alumnes de l’últim cicle de primària de 24 col·legis amb un total de 500 participants per jornada que van gaudir del voleibol en aquestes primeres jornades del ‘Vòlei fa per tu’.

Els alumnes van gaudir d’una jornada fora de l’escola i els professors van valorar la qualitat de l’organització i les adaptacions proposades a nivell reglamentari per tal que els alumnes puguin gaudir del voleibol en etapes d’iniciació.

La darrera jornada d’aquestes trobades es durà a terme el proper 18 de maig a la Platja de la Mar Bella de Barcelona amb novament la presència d’uns 500 alumnes de 1er i 2on de la ESO que faran que un any més, més de 2.000 joves gaudeixin del voleibol i vòlei platja en una de les activitats de promoció millor valorades any rere any pels professors dels centres escolars de Barcelona, segons les enquestes que l’IBE facilita al finalitzar cada temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top