El FC Barcelona, nou equip de Superlliga 1. Retorna a l’elit després de cinc temporades

El voleibol català està d’enhorabona amb el retorn a l’elit del voleibol estatal masculí per part del FC Barcelona. El conjunt blaugrana va certificar a falta de tres jornades per a la finalització de la Superlliga 2 l’ascens matemàtic a Superlliga 1, màxima categoria del voleibol estatal i la que retornen després de cinc temporades.

Els homes de Sergi Bosch van fer els deures al Parc Esportiu Llobregat derrotant al Xàtiva Voleibol per 3-1, sumant d’aquesta forma la catorzena victòria en lliga que unida a les derrotes dels seus immediats perseguidors va servir en safata la consecució de l’ascens de categoria pel FC Barcelona. La derrota de Intasa San Sadurniño i de Hotel Rio Carnaval de Badajoz va provocar que els catalans ja siguin equip matemàticament de Superlliga 1 masculina, degut que a falta de tres jornades per a la finalització de la lliga regular, els blaugrana avantatjant en deu punts las gallecs i en set als extremenys, qui duen dos partits més disputats que els catalans.

En la victòria que donava l’ascens a la màxima categoria del voleibol estatal, va destacar novament en la faceta distribuïdora del joc Jordi Gens, i en els atacs de pilota alta per banda d’Ángel Galindo i Aharon Gamiz, amb 21 i 15 punts respectivament.

L’altre conjunt català que milita en la divisió de plata del voleibol estatal, el CV AA Llars Mundet, va caure al Pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron 1-3 contra els gallecs de l’Emevé Lugo, conjunt el barceloní que una vegada ja certificada la permanència una temporada més a Superlliga 2 buscarà finalitzar la competició de lliga en la millor posició possible.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top