CV Monjos Pansalud Vitality, campió Play-off 1a Catalana. Vòlei Sant Esteve, també a Fase Final 2ª N

El CV Monjos Pansalud Vitality es va proclamar dissabte campió del Play-off del Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior femenina en derrotar en la final al Vòlei Sant Esteve per 3-0. El conjunt dirigit per Hernan Sciancalepore va superar al conjunt sesrovirenc de forma clara després que les de Sergio Fernández derrotessin en un duel ple d’alternances al CV Arenys en la segona de les semifinals d’aquest Play-off disputat al llarg de dissabte al Pavelló El Parquet de Granollers sota l’organització de l’AE Carles Vallbona.

Precisament a l’AE Carles Vallbona Granollers va derrotar en la primera de les semifinals el CV Monjos Pansalud Vitality per 3-0, dominant els dos primers sets de partit i patint per l’empenta des de la segona línea defensiva local al tercer, sumant la victòria i assolint d’aquesta manera l’accés a la final del Play-off i la conseqüent classificació per la Fase Final de Segona Divisió Nacional, oblidant els fantasmes de la temporada passada quan van caure com a locals en la semifinal disputada davant un CECELL Lleida que mesos més tard assoliria l’ascens a Primera Divisió Nacional.

En la segona semifinal el jove conjunt del Vòlei Sant Esteve va derrotar en el tie-break al CV Arenys en un duel molt equilibrat i que va allargar-se a les més de dues hores, assolint el conjunt sesrovirenc l’accés per primera vegada a disputar la Fase Final de Segona Divisió Nacional que dona accés a la tercera categoria del voleibol estatal, de la qual Sant Esteve Sesrovires ja va formar part la temporada 2010/11.

La final no va tenir massa història, aprofitant el líder de la Fase Campionat, CV Monjos Pansalud Vitality, el cansanci i el poc descans del seu rival per assolir el títol de campiones d’aquest Play-off, que no d’un Campionat de Catalunya al qual li resten encara set jornades més per a determinar el campió final de la competició aquesta campanya 2015/16.

A la cloenda de la jornada de dissabte en la que es va fer entrega de la copa de subcampió i campió del Play-off van assistir la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, l’Alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el Regidor d’Educació i Infància del consistori local, Francesc Arolas.