La UB campiona de Catalunya Universitària per quart any consecutiu

Les dues seleccions, masculina i femenina, de la Universitat de Barcelona s’han proclamat campiones de Catalunya universitàries després de guanyar a la Universitat de Lleida i a la Universitat Autònoma de Barcelona, respectivament. Aquest és el quart any consecutiu que la UB s’emporta el títol català i que representarà a Catalunya al Campionat d’Espanya Universitari.

Màxima rivalitat i màxima igualtat la que es va viure ahir a la final femenina del Campionat de Catalunya Universitari de voleibol que es va disputar al Poliesportiu Municipal Gornal de l’Hospitalet de Llobregat. La Universitat de Barcelona es va imposar a la Universitat Autònoma de Barcelona per 3-2 en un partit d’infart. La final masculina, disputada entre la Universitat de Barcelona i la Universitat de Lleida, va caure clarament a mans dels de Barcelona per 3-0.

Per quart any consecutiu la Universitat de Barcelona, amb ambdós equips dirigits per David Lorente, ha aconseguit el títol de campionat de Catalunya universitària i serà la representant catalana al Campionat d’Espanya Universitari que es disputarà sota la organització de la Universitat Politècnica de València, a la ciutat homònima, del 8 al 12 d’abril.

 

, amb ambdós equips dirigits per David Lorente,
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top