La selecció sub 17 rumb a Turquia a pel Campionat d’Europa

La selecció sub 17 masculina marxa avui cap a a Turquia on disputaran el Campionat d’Europa sub 17. Dos jugadors catalans, Arnau Masià i Miquel Campos, han entrat a la convocatòria integrada també pel tècnic responsable del programa de tecnificació català, Alberto Toribio. Així es posa punt i final a la concentració permanent de Palència on hi ha participat un total de 8 jugadors entre les seleccions sub 17 i sub 19.

Del 30 de juny al 12 de juliol es disputa a Konya, Turquia, el Campionat d’Europa sub 17 on hi participarà la selecció masculina de la categoria. Quatre jugadors catalans formats a la Blume, Miquel Campos, Arnau Masià, Pau Mena i Marc Pascual, han format part de la concentració permanent en busca d’un lloc a la selecció. Els dos últims però, han quedat fora de la convocatòria final, en el cas de Pau Mena per lesió.

Mentre la delegació espanyola viatja avui mateix cap a Turquia per disputar el Campionat d’Europa sub 17, competició de nova creació, els altres quatre jugadors catalans convocats a la concentració permanent de Palència amb la selecció sub 19, Anass Anzaui, Arnau Caparrós, Álvaro Gimeno i Dexter Edwards, segueixen entre els  14 escollits per preparar el proper torneig WEVZA que es disputarà a Alemanya.

Tots els jugadors han estat escollits per Ricardo Maldonado, seleccionador espanyol masculí, i han entrenat els  darrers quinze dies sota la seva supervisió a Palència. La selecció sub 17 masculina, a més, ha comptat amb la presència del tècnic responsable del grup de tecnificació català GET Blume, Alberto Toribio, que viatjarà amb el grup com a segon entrenador de la selecció. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top