Presentat el 14è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja

La Federació Catalana de Voleibol, l’Ajuntament de Barcelona i Madison Beach Volley Tour han presentat aquest matí el 14è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de vòlei platja, que se celebrarà del 30 de juny al 2 de juliol a les instal·lacions muntades a tal efecte al Moll de la Marina de Barcelona. Aquesta serà, a més, la primera prova del circuit espanyol de vòlei platja i també forma part del circuit WEVZA, que pertany a la Confederació Europea de Volleyball.

El campionat és per tercera vegada prova oficial gràcies a l’acord amb la WEVZA per tal de que formi part del circuit de vòlei platja de l’Associació Zonal que composen els països de Bèlgica, França, Alemanya, Holanda, Itàlia, Portugal, Suïssa i Espanya. Per tant, el 14è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, comptarà amb la participació de jugadors catalans, així com de la resta de l’estat i també internacionals de màxim nivell.

Tots els assistents podran gaudir al llarg dels tres dies de competició, i de manera gratuïta del millor vòlei platja del moment i de la presència de jugadors olímpics com Elsa Baquerizo o la belga Lisbeth Mouha, tal i com ha destacat Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, a la presentació de l’acte. A més, ‘es comptarà amb unes instal·lacions espectaculars i una graderia per a més de 800 espectadors, que podran viure, no només unes jornades excel·lents d’esport, sinó també gaudir dels actes paral·lels a la competició en els prop de 4.000 metres quadrats d’instal·lació’.

En aquest sentit, Luis Garcia, director de Madison Experience Marketing, ha volgut destacar ‘la importància de tornar a Barcelona que pel seu públic, notorietat i imatge s’ha convertit en la prova estrella del circuit’. Garcia també ha recordat que el 14è Trofeu Ciutat de Barcelona serà la primera parada del Madison Beach Volley Tour a les costes espanyoles, i ho fa amb la novetat que ‘enguany es podrà veure tota la jornada de diumenge per streaming a través de diferents canals’.

També han estat presents a l’acte els responsables de dos patrocinadors de l’esdeveniment. Per un costat, Miguel de Soria, responsable de Amway, ha volgut recordar que ‘aquest és el segon any que estem al Madison Beach Volley Tour, i és important per nosaltres perquè compartim els valors de l’esforç, l’esport i la vida saludable. I el voleibol representa aquests valors’. D’altra banda, Daniel Vallhonrat, de Grace, ha destacat que ‘amb la nostra aigua de coco sempre ens hem imaginat en un lloc paradisíac i creiem que no hi ha millor manera de compaginar el paradís que amb el vòlei platja”.  

Gabi Arranz, director d’esdeveniments esportius de l’Institut Barcelona Esports, ha comentat que ‘el voleibol sempre ens dóna bones notícies. Vam començar el mes de juny amb l’èxit absolut de la Lliga Mundial i l’acabem amb el 14è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja’. A més, ha agraït ‘la participació de tots els patrocinadors que aposten per l’esport, ja que això ajuda a la projecció de la ciutat, de l’esport i que l’acte ens sí tingui més visibilitat’.

Ha tancat la presentació del 14è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que ha recordat que ‘l’ens federatiu català ha estat present a les cinc proves que el Madison Beach Volley Tour ha realitzat a la costa catalana’. Zamora, també ha explicat el sistema de competició: divendres es jugarà la fase prèvia amb 16 parelles, de les quals només quatre passaran al quadre final de 8 parelles ja classificades per rànking. Dissabte i diumenge seran dies de competició, i les finals començaran diumenge a partir de les 18 hores.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top