La selecció sub 16 i la sub 18 convoquen sis jugadores i un tècnic català

La selecció espanyola sub 16 i sub 18 preparen des d’ahir el Torneig Internacional WEVZA que es disputarà a Valladolid del 12 al 16 de juliol. Un total de 6 jugadores catalanes han estat convocades per Pascual Saurín per formar part de les jugadores de la concentració prèvia a Sòria. Només 12 participaran finalment al torneig.

Les seleccions espanyoles, dividides en dos grups (Espanya 1 i Espanya 2) jugaran de l’12 al 16 de juliol amb els equips més potents d’Europa de la categoria en el Torneig WEVZA, una competició que s’emmarca en els campionats de l’Associació Zonal de Voleibol de l’Europa de l’Est, que promou el desenvolupament del voleibol en el seu àmbit d’actuació.

Per la selecció espanyola sub 16 han estat convocades Arianda Priante, del DSV CV Sant Cugat, i Itziar López, del CECELL Lleida. Les altres quatre jugadores, Andrea Silva, jugadora Blume cedida al CV Vall d’Hebron; Berta Alocén i Sol Guidarelli, del CV Premià de Dalt; i per últim, Guadalupe Sol Rossell Mamone, que juga al Doket Elite Voley canari, estan convocades per la sub 18. Priante, Silva i Rossell Mamone han format part del programa de tecnificació català GET Blume, del que el seu responsable femení, Miguel Fuente, també participa a la concentració com a segon entrenador.

La concentració a Sòria, que va començar ahir, s’allargarà fins al proper 11 de juny, quan les 12 jugadores escollides per a cada selecció marxin amb la delegació espanyola a Valladolid. El torneig WEVZA es disputarà al Poliesportiu Huerta del Rey entre el 12 i el 16 de juliol. Espanya 1 jugarà al grup B i s’enfrontarà a França, Suïssa i Portugal, aquest últim serà el primer rival. Mentre que Espanya 2 debutarà amb Itàlia, i també s’enfrontarà a Holanda i Bèlgica. La gran final serà diumenge 16 de juliol a les 19 hores.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top