Catalunya sisena classificada al CESA d’edat escolar de Vòlei Platja

Lorca ha acollit aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’edat escolar de Vòlei Platja on Catalunya hi ha participat en categoria masculina i femenina, amb un total de 8 jugadors. Els campions d’Espanya han estat Andalusia i Balears, mentre les catalanes han obtingut una meritòria sisena posició i els nois han quedat penúltims.

L’equip femení català ha estat format per Belén Belda, Berta Palau, Laia Rodríguez i Andrea Escribano, que han viatjat acompanyades del seleccionador català Conrad Rovira. D’altra banda, l’equip masculí l’han format Aleix Comes, Sant Sánchez, Luke Belda i Marc Tejedo, escollits pel seleccionador català Sergi Bosch, però que han viatjat sota la supervisió de Martí Macià per indisposició del primer.

Les noies de Rovira han acabat en una meritòria sisena posició, d’entre les 17 seleccions autonòmiques que s’han presentat al campionat. L’equip català finalitza la competició amb tres victòries, amb les seleccions de Galicia, Cantabria i País Basc; les dues derrotes han estat amb els conjunts de Madrid i Astúries. Els conjunt català masculí ha tingut una competició més complicada no poden vèncer a cap dels partits disputats.

El campió masculí del campionat ha estat el conjunt provinent d’Andalusia. Els joves andalusos pujaven al més alt del podi després de vèncer a la selecció càntabre per 2-1 (21-4/16-21/15-11). Les campiones femenines van ser les noies de la selecció balear gràcies a la victòria assolida per 1-2 (21-18/11-21/7-15) a la selecció autonòmica de Madrid. Els bronzes van ser per Canàries en el quadre masculí i per Astúries en el femení.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top