La selecció masculina sub17 comptarà amb 5 jugadors catalans

Ricardo Maldonado, seleccionador espanyol de menors i responsable del programa de tecnificació de Palència, ha convocat finalment a 5 jugadors catalans per participar amb la Selecció Espanyola Sub 17 en la concentració de preparació del torneig de classificació del Campionat d’Europa de la categoria. Arnau Masià, del CV Sant Pere i Sant Pau, és el nou jugador català que entra a la convocatòria.

Maldonado, en la seva visita de supervisió a la Blume, havia pre-seleccionat quatre jugadors catalans. Miquel Campos, jugador del programa de tecnificació Get Blume; Pau Mena, amb fitxa al CV Mataró; Marc Pascual, de l’AE Carles Vallbona; i Mario Peña, del CV Llars Mundet, ja tenien mig peu dins d’aquesta primera selecció de jugadors. Arnau Masià, del club cooperativista tarragoní, ha estat l’última incorporació a la llista definitiva de 16 convocats. Tots ells formen part del programa de tecnificació Get Blume que entrena Alberto Toribio.

Els 5 jugadors marxaran, del 30 de març a l’11 d’abril, a la concentració de preparació del Pre Europeu, on es trobaran amb els altres 11 convocats d’arreu d’Espanya. Només 12 entraran a formar part de l’equip que disputarà la classificació al Campionat d’Europa, del 12 al 15 d’abril, a Palència mateix contra Holanda i Dinamarca. Aquesta és la primera vegada que es convocat una competició europea en aquesta categoria.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top