Curs d’aprenentatge i tecnificació del BCN Beach Club

Un any més les instal·lacions d’INEF Barcelona acolliran, a partir del 3 d’abril, l’escola per a joves de vòlei platja organitzada pel BCN Beach Club. L’activitat de tecnificació en aquest esport va dirigida a joves d’entre 12 i 17 anys i consta d’un curs trimestral o bé d’un curs intensiu al juliol. Els inscrits en aquests cursos obtindran la llicència i l’assegurança mèdica de la Federació Catalana de Voleibol.

El curs trimestral està pensat tant per a esportistes que s’inicien en el vòlei platja com per a jugadors experimentats que volen millorar la seva tècnica de cara als campionats de menors catalans que es disputaran a l’estiu. El curs, de 3 mesos de duració, consta de tres entrenaments setmanals en torn de tarda, de 17:30 a 19h. Les places són limitades a 16 persones per poder fer un millor seguiment de tots els esportistes per part dels dos entrenadors de l’activitat.

El campus intensiu que es realitzarà al mes de juliol en dues quinzenes. Durant les dues setmanes que dura el curs s’entrenarà de dilluns a dijous, 4 hores en torn de matí, deixant el divendres per descansar abans de les competicions del cap de setmana. Cada quinzena, del 2 al 13 de juliol o bé del 17 al 27 de juliol, té un preu de 200 euros per participant.

Per fer la reserva de plaça s’ha d’enviar un correu electrònic a info@bcnbeachclub.com per rebre el formulari d’inscripció i els detalls del pagament de l’activitat. Tots els inscrits rebran una samarreta o top del Beach Club a més de la llicència i l’assegurança obligatòria per a les competicions de vòlei platja que exigeix la Federació Catalana de Voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top