Cap de setmana de classificació per les fases finals a Primera Divisió Sènior

Aquest cap de setmana finalitza la primera volta de la lliga de Primera Divisió Sènior Masculina i Femenina que determinarà els 4 equips que disputaran la fase final en busca d’una plaça per participar a la Fase d’Ascens a Primera Divisió Nacional. Les seus per disputar aquestes fases seran Encamp per la categoria masculina i Arenys per la femenina.

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds per tal d’organitzar les fases finals dels Campionats de Catalunya de Primera Divisió Sènior Masculina i Femenina, aquestes s’han concedit al CV Arenys i al CV Encamp i es disputaran el cap de setmana del 25 i el 26 de març. Les fases d’ascens estatals es disputaran a principis de Maig i determinaran els ascensos a Primera Divisió Nacional.

A Primera Divisió Sènior Masculina tenen la classificació assegurada per la Fase Final el CV Encamp, organitzador de les fases, el CV Arenys i el CV Roquetes. La quarta plaça se la disputen el CV L’ametlla del Vallès A, amb 6 punts i el CV Begues, amb 5. A la classificació està en quarta posició el GET Blume Voleibol, però l’equip no disputa la Fase Final i en cinquena el Barberà que, per tenir equip a Nacional, no pot disputar la fase.

Els de l’Ametlla del Vallès jugaran a casa del CV Gavà, últim classificat, en busca dels tres punts per assegurar la classificació. També lluitaran per l’última plaça disponible els del CV Begues, que amb 5 punts juga a casa del CV Barberà. Així, els locals d’Encamp disputarà la primera semifinal amb l’equip que aconsegueixi classificar-se, mentre els d’Arenys i els de Roquetes jugaran l’altra.

En el grup femení ja es coneixen els equips que disputaran les fases finals, però encara queden per definir la tercera i la quarta plaça a la classificació. Estan matemàticament classificats el CV Arenys, en primera posició, el CV Premià de Dalt, en segona i l’AE Molins i el CV Gavà, en tercera i quarta respectivament. El CVB Barça, tot i estar quart a la classificació no entra en competició a les Fases Finals ja que ja compta amb un equip a Primera Divisió.

L’AE Molins, amb 11 punts juga aquest cap de setmana a casa del DSV CV Sant Cugat, setè a la taula; i les de Gavà ho faran a casa del Premià de Dalt. Els dos equips del Baix Llobregat buscaran quedar en tercera posició per tenir una semifinal a la Fase Final més assequible.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top