Dues catalanes, més a prop de la selecció espanyola Sub16

Finalment han estat dues les jugadores catalanes cridades per Pascual Saurín per formar part de la concentració prèvia de la Selecció Espanyola Sub16. Itziar López i Ariadna Priante, marxaran properament cap Sòria per intentar assegurar-se un lloc a la fase prèvia del Campionat d’Europa Sub 16 que es disputa a Palència del 13 al 15 d’abril.

La lleidatana Itziar López i la santcugatenca Ariadna Priante, han superat la primera tria de jugadores realitzada a la supervisió de Sòria a principi de mes on van participar un total d’11 jugadores catalanes. Ara, marxaran de nou, del 16 al 19 de març, a una nova concentració que ha convocat la Federació Espanyola amb 14 jugadores, d’on sortiran les 12 que competiran al Campionat d’Europa Sub16.

Ariadna Priante, tot i tenir fitxa de club amb el DSV CV Sant Cugat, forma part del programa de tecnificació català Get Blume, entrenat per Miguel Fuente. Itziar López, en canvi, és jugadora de l’escola Claver cedida de manera permanent al cadet del CECELL, ha format part de la selecció i serà la primera jugadora del club lleidatà que arriba a la selecció espanyola.

Totes dues lluitaran per fer-se un lloc entre les dotze escollides per Pascual Saurín, seleccionador espanyol de menors i responsable de la Concentració Permanent femenina de Soria, que disputaran el preeuropeu a Palència del 13 al 15 d’abril. En cas de classificar-se, el Campionat d’Europa es disputarà a Bulgària a finals de juliol, sent la primera vegada que es disputa un campionat europeu d’aquesta categoria.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top