La selecció espanyola sub’15 femenina va concentrar-se a Soria per preparar el 4 Nacions

Soria va acollir des de dimecres passat una concentració infantil per tal que el seleccionador Sub’15, José Manuel ‘Magú’ González, escollís a les dotze jugadores que representaran a la selecció espanyola d’aquesta categoria en el 4 Nacions que tindrà lloc del 20 al 22 de juliol a la localitat italiana de Chiavenna.

El 4 Nacions, servirà a més com a primer torneig classificatori al Campionat d’Europa Sub’16 que tindrà lloc l’any vinent. Espanya participarà en aquest torneig juntament amb la selecció amfitriona d’Itàlia, Holanda i Bèlgica, en un torneig on tots s’enfrontaran a tots i on entre les dotze escollides pel seleccionador estatal es troba la jugadora del DSV CV Sant Cugat, Ariadna Priante.

A més de Priante, en la concentració prèvia celebrada a la localitat castellana, les jugadores de primer any infantil Carolina Matamoros (CV Salou) i la també jugadora del DSV CV Sant Cugat, Elia Rodríguez van estar escollides entre les divuit que van treballar a les ordres de ‘Magú’ i del tècnic del programa femení GET Blume Voleibol, Miguel Fuente, qui també viatjarà fins a terres transalpines a realitzar funcions de tècnic assistent.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top