La Fundació Ametller se suma al Vichy Catalan Volei Tour com a nou col•laborador

El Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 compta des d’ara amb el suport d’una altra entitat: la Fundació Ametller, que s’afegeix al Circuit Català 2016 de vòlei platja com a col·laborador, a través de les beques #practicasalut.

La fundació instal·larà una carpa a les seus de les pròximes proves del torneig (a disputar a Castelldefels, Cambrils, Torredembarra i Mataró), des d’on oferirà una peça de fruita a cada participant.

Les beques #practicasalut de la Fundació Ametller tenen com a finalitat la promoció dels hàbits saludables, a través de l’activitat física i l’alimentació adequada. Pretenen a més afavorir i donar suport a l’organització d’esdeveniments esportius, que contribueixen precisament a consolidar aquests hàbits de salut.

La Fundació Ametller, entitat sense ànim de lucre que forma part del grup Casa Ametller, té com a missió la millora de la qualitat de vida de les persones. Aquest objectiu s’assoleix amb la celebració d’activitats relacionades amb la pedagogia d’hàbits saludables, així com amb projectes d’inserció social. Xerrades, tallers i cursos d’alimentació saludable, així com la promoció de l’esport i l’activitat física en general, són les eines per aconseguir aquest objectiu. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top