Castelldefels acull la sisena prova del Vichy Catalan Volei Tour

El Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya continua el seu recorregut al llarg del litoral català i Castelldefels serà la propera parada del Circuit Català en la que serà la sisena prova, apropant-se al desenllaç que ens portarà a la gran final del proper 3  i 4 de setembre a Mataró.

La platja de Castelldefels, a peu de platja del Carrer Onze (just al davant del Xiringuito Ananda), serà seu d’una nova prova. La localitat del Baix Llobregat ofereix una llarga làmina de 5 km de sorra fina situada a uns 18 km al sud de la ciutat de Barcelona, a la costa de Barcelona, entre el delta del riu Llobregat, i el massís calcari del Parc Natural del Garraf. 500.000 m2 repartits entre la Platja de la Pineda, la Platja de Lluminetes i la Platja del Baixador, fan una platja de bandera per practicar esports aquàtics, realitzar activitats amb nens, banyar-se en les tranquil·les aigües del Mediterrani, prendre el sol o passejar plàcidament.

La sisena prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 viurà de nou l’emoció del circuit català on les principals parelles tornaran a oferir l’espectacle que ens han brindat a les cinc primeres proves ja celebrades. Així, els vencedors en tres de les proves del Vichy Catalan Volei Tour, Correa-Badosa, voldran ser de nou protagonistes a Castelldefells. Mentre que a categoria femenina la parella madrilenya que conformen la grega Evangelia Merteki i Carmen Martínez voldrà seguir amb la seva ratxa triomfal al circuit català, tenint a les principals parelles catalanes amb ganes de revenja.

Dissabte a les 9 del matí s’iniciaran d’una banda la fase prèvia, amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, així com les proves dels jugadors amateurs. Els equips que no superin la fase prèvia i els millors amateurs es trobaran dissabte a la tarda, dins la categoria OPEN FCVB.

Pel que fa a diumenge dia 21, el Vichy Catalan Volei Tour continuarà amb les semifinals i les finals. Al mateix temps, els jugadors que dissabte hagin quedat fora de competició, absolut i Open, podran disputar l’OPEN FCVB Mixte.

La informació rellevant sobre el Vichy Catalan Volei Tour està disponible al web de la Federació Catalana de Voleibol, així en la Normativa, trobareu detallada tota la reglamentació d’aquest Campionat de Catalunya 2016, i el Full d’inscripció, estan disponibles als apartats corresponents, en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalanVoleiTour La inscripció és oberta fins dijous 21 de juliol a les 12h. per al Vichy Catalan, i fins el mateix dissabte de competició per a l’OPEN FCVB.

Per a més informació, contacteu amb volei-platja@fcvolei.cat o al telèfon 654 34 92 54.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top