La segona prova del Voleiboom congrega a més de 400 jugadors a Castelldefels

El circuit Voleiboom by Turiauto Jeep passa amb èxit per Castelldefels. Aquest cap de setmana s’ha disputat la segona prova del circuit de vòlei platja a la localitat del Baix Llobregat, on s’han congregat més de 400 jugadors, repartits en categories 4×4 i 2×2, tant en categoria sènior com de menors. La Federació Catalana de Voleibol dona suport al campionat des de fa nombrosos anys.

El dissabte 27 van tenir lloc les categories 2×2 masculines i femenines en diferents divisions. En la categoria femenina or, la parella formada per Guardiola i Sánchez va fer-se amb l’or, deixant la plata per a Da Silvia i Balasch; i el bronze per al binomi Puddu-Millanes. La segona divisió, la de plata, va ser guanyada per la parella formada per Muroni i Davi, mentre que, la segona plaça va ser ocupada per Vidal-Nardone. En el 2×2 masculí or, la parella Sancer-Grillo va obtenir la victòria, derrotant a Alborghetti-Rovira, que van finalitzat en segona posició; el binomi format per Pérez-Martín va fer-se amb el bronze. En el 2×2 masculí plata, la parella Torrellas-Monroy va pujar a l’escalafó més alt del podi, seguits de García-Vaquero.

El primer dia de la jornada competitiva va finalitzar amb la competició 4×4 masculina, tant en categoria or com en plata. La victòria en la màxima categoria va ser per l’equip format per Elio Carrodeguas, Joanna García, Erna Tocados i Lluc Devesa. En la segona divisió, l’equip format per Darío Ranieri, Lorenzo Glorioso, Saúl Merlo i Juan Carlos Subero, va fer-se amb l’or després de superar a l’equip de Pepe Caldelas, Joel Zapater, Elliott Moya i Hugo Millán.

Diumenge, últim dia de competició, va ser el torn dels menors, que van jugar els seus partits en categoria 2×2, desplegant el seu joc en catorze pistes de joc. Les parelles guanyadores van ser en categoria Sub17 femenina: primeres, Miralvés-Sierra i segones Sendra-Colomines; en la Sub17 masculina: guanyadors Sendra-Raksanyi, i plata per a Suárez-Maseras; en categoria Sub15 femenina van quedar en primera posició Giménez-Ruíz, mentre que, en segona posició van fer-ho García-Recio; la Sub15 masculina va ser per a Notario-Bermúdez, i la segona plaça per a  Superga-Heredia; la Minis Sub13 femenina va caure del costat de la parella Aznar-Baruffaldi, i segones van ser Méndez-Batalla.

El torneig de Castelldefels va finalitzar amb el 2×2 mixte pro i mixte amateur, on tres parelles van fer-se amb l’or: Guanter-Mateo en el mixte amateur plata; Garzón-Tristan en el mixte amateur or i, per últim, Buetefisch-Selent en el mixte pro.

Està previst que dintre d’un mes i mig, a mitjans de juliol, tingui lloc la tercera prova i la més important del circuit. Segons Voleiboom, aquesta fita serà l’estrella de la corona, ja que puntuarà un 50% més que la resta de les proves.