El CEV L’Hospitalet, campió de la fase final masculina de Segona Divisió Nacional

Un nou equip català competirà l’any vinent a Primera Divisió Nacional Masculina. Es tracta del H2O Constructora CEV L’Hospitalet, que aquest cap de setmana s’ha imposat a la fase final de Segona Divisió Nacional masculina, disputada a Múrcia. L’equip dirigit per Szymon Pniewski ha comptat tots els partits disputats en victòries, inclosa una semifinal d’alt voltatge contra el CV Monjos, que ha finalitzat en tercera posició.

La competició va començar pel conjunt de L’Hospitalet el passat divendres 26 de maig davant el CV València, en un partit que va estar controlat en tot moment pels de roig i negre, en el que van acabar  imposant-se per 3-0. L’endemà finalitzava la seva fase de grups, enfrontant-se a l’Alaró Vólei GTE Install Management; després un primer set molt disputat, l’equip de Pniewski va acabar enduent-se’l i, amb això, portar el partit en el seu favor per acabar guanyant per 3-0. D’aquesta forma, el conjunt de L’Hospitalet superava la fase de grups amb gran solvència, finalitzant primer amb dues victòries i cap set en contra.

A semifinals esperava el segon classificat de l’altre grup, el Club Vòlei Monjos, un vell conegut del CEV L’Hospitalet, ja que van ser els dos equips que van jugar la final de les fases de classificació catalanes. Després de posar-se per davant en el marcador amb un 25-22, el CEV L’Hospitalet va veure com el CV Monjos remuntava i capgirava el marcador, posant-se ben a prop d’endur-se el matx. El quart set, que va finalitzar amb el mateix marcador que el primer, suposava que els dos equips anirien al desempat, tal com va succeir a la final de les fases de classificació catalanes. En el desempat, l’equip de Pniewski va mostrar el caràcter competitiu que els havia dut a Múrcia per classificar-se per a la final, establint el 15-10 final en l’electrònic.

Ahir al matí va tenir lloc la gran final, que enfrontava a l’equip de la comarca barcelonina amb el Juventud Murcia. Després de fer-se amb el primer parcial per 25-20, el conjunt de L’Hospitalet de Llobregat no va baixar la intensitat amb la qual va sortir a pista i va endur-se el segon set per un clar 25-11. En el tercer, administrant l’avantatge que duia en el marcador, l’equip de Pniewski va superar l’equip murcià, coronant-se així com a campions de la fase final masculina de Segona. D’aquesta forma, el CEV L’Hospitalet posa el fermall d’or a una gran temporada, assolint el màxim objectiu plantejat, formar part la temporada vinent de la Primera Divisió Masculina.

Per la seva banda, l’altre equip català que participava en la fase final, el CV Monjos, va finalitzar l’esdeveniment en una més que meritòria tercera plaça, després de superar en el partit pel 3r i 4t lloc al CV València per 3-0.