La Mar Bella de Barcelona proclama als primers vencedors del VICHY CATALAN VOLEI TOUR

La platja de la Mar Bella de Barcelona va obrir de forma oficial el VICHY CATALAN VOLEI TOUR – CAMPIONAT DE CATALUNYA amb la celebració de la primera prova del Circuit Català d’aquest 2016.

En un gran èxit d’inscripcions en aquesta primera prova, les 24 parelles femenines i les 32 parelles masculines, van donar-se cita al llarg del cap de setmana competint amb totes les seves forces i ganes superant els obstacles meteorològics dels dos dies de competició.

La primera prova va proclamar vencedors a Correa-Badosa, en categoria masculina, i Merteki-Tsopoulou, en la femenina. Els experimentats Agustín Correa i Lluis Badosa van fer-se amb el primer triomf del Circuit Català de 2016, derrotant en la final als joves Ferran Serra i Conrad Rovira, qui enguany aspiren a estar competint prova rere prova amb les pesos pesats dels darrers anys al Campionat de Catalunya 2×2 absolut. Bruno Roxlo i Jordi Roca van completar el podi, fent-se amb la tercera plaça al derrotar en el tercer i quart lloc a Francesc Plaza i Gerard Aguilà.

Les gregues Evangelia Merteki, campiona de Catalunya l’edició passada, juntament amb la seva compatriota Konstantina Tsopoulou van penjar-se la medalla d’or en aquesta primera prova del VICHY CATALAN VOLEI TOUR, en derrotar en la final a les clàssiques Carla Martínez-Marta García. Meche Arends i Marta Galceran van pujar al tercer calaix del podi en derrotar en la final de consolació de la prova de Barcelona a Elena Biosca i Laura Brun.

La prova de la Mar Bella de Barcelona va concloure amb la cerimònia d’entrega de premis, a la qual va assistir la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, el President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, i el Subdirector d’Activitats Esportives de la Secretaria General de l’Esport, Oriol Marcé.

El VICHY CATALAN VOLEI TOUR – CAMPIONAT DE CATALUNYA retornarà el primer cap de setmana de juny, dies 4 i 5, amb la prova que tindrà lloc a Lloret de Mar, per a la qual s’obrirà properament el termini d’inscripcions. També per a les categories OPEN FCVb, que en la prova de Barcelona van proclamar vencedors les parelles Raúl Salguero-Esteve Florenza i Olga Piña-Esther Pruna, i mixta, que va tenir com a triomfadors a la Mar Bella la parella Vaquero-Porras. 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top