AE Sàndor, tercer clasificat en la Fase d’Ascens a 1ª Nacional. AE Aula, cinquè classificat

El Club Voleibol Son Ferrer mallorquí va organitzar el cap de setmana la Fase d’Ascens a Primera Nacional masculina en la que van participar l’AE Sàndor i l’AE Aula com a representants catalans del Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior.

L’amfitrió de la fase final de Segona Divisió Nacional en el Grup B, ASM Grupo Son Ferrer,  que engloba les federacions autonòmiques de Catalunya, Balears, Comunitat Valenciana, Aragó i Regió de Múrcia, va ser el vencedor de la Fase d’Ascens, conquerint la única plaça disponible que atorga de facto al RFEVB a Primera Nacional la propera temporada 2016/17.

Els balears van vèncer als seus quatre rivals de fase assolint doncs la plaça que dona accés matemàtic a la categoria de bronze del voleibol estatal. El CV Elche, com a subcampió de la fase d’ascens, i els catalans de l’AE Sàndor, tercers classificats, poden pre inscriure`s a la competició de Primera Nacional i esperar si hi ha plaça disponible la propera campanya.

L’AE Sàndor de Mariano Singer va pujar al tercer calaix del podi sumant dues victòries i dues derrotes. Els catalans van debutar en la Fase Final derrotant en el derby català 3-2 a l’AE Aula, derrotant 3-0 al Bar Son Angelats Sóller, per acabar tercers una fase d’ascens en la que l’AE Aula de Daniel Pacheco va finalitzar en cinquena posició, estant a punt en dos encontres de sumar la victòria, després de caure al tie-break en la primera jornada contra l’AE Sàndor, i dissabte al migdia davant el representant valencià, CV Elche.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top