Ester Ribera i Amaranta Fernández avancen al Main Draw de l’Antalya Open

Les catalanes Ester Ribera i Amaranta Fernández ja es troben al Main Draw de l’Antalya Open del Circuit Mundial de la FIVB. La parella més internacional catalana accedeix d’aquesta forma al seu primer main draw de la temporada a l’exigent Circuit Mundial, després d’haver-se quedat a les portes a l’Open de Xiamen, i haver quedat eliminades a la primera ronda de la qualificació al main draw de l’Open de Fuzhou.

Ribera-Fernández comencen aquest matí el Main Draw, classificades entre les millors 32 parelles del torneig turc, les catalanes han estat enquadrades en un exigent grup, juntament amb les alemanyes Holtwick-Semmler, amb qui debuten aquest matí al Main Draw d’Antalya, les americanes Jennifer Kessy-Emily Day i les franceses Jupiter-Longuet, de vell record de les catalanes a qui ja s’han enfrontat varies vegades, la primera el setembre de 2014 al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

Ester Ribera i Amaranta Fernández estan en la fase de grups d’Antalya després d’haver superat ahir a la tarda en un emocionant duel resolt al tie-brak a les fineses Hasu-Parkkinen.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top