Mataró, preparada per acollir un igualat Play-off cadet masculí

El Poliesportiu Euskadi acull des de demà al matí la Fase Final a 6 del Campionat de Catalunya de Primera Divisió cadet masculina. El Club Voleibol Mataró organitza aquesta fase final que determinarà el nom del campió de Catalunya i que promet ser d’allò més vibrant.

Amb l’absència en el play-off final del Roig&Roig Assessors Balàfia Vòlei, la competició comptarà diumenge amb un nou campió de Catalunya, després que els lleidatans hagin classificat en quarta posició del Grup A de la Fase Promoció de la competició. El CV Arenys, invicte i dominador d’aquest grup, juntament amb el FC Barcelona, líder també absolut del Grup B, parteixen com a favorits i ja esperen rival a les semifinals del campionat. Els blaugrana tractaran de recuperar el títol en aquesta categoria conquerit per última vegada la temporada 2011/12, quan van revalidar-ho per segon any consecutiu.

La Fase Final a 6 cadet donarà inici demà al matí a les 11:00 hores amb el partit que protagonitzaran el CV Sant Martí i l’Institut Anna Gironella Mundet, mentre que mitja hora més tard serà el torn per a l’amfitrió de la fase, un CV Mataró (en la imatge) que espera arribar a les semifinals i així poder superar el gran resultat obtingut la temporada 2012/13, quan van acabar tercers una fase final que també van acollir.

La competició podrà ser seguida com la resta de fases finals a través del marcador on line de la Federació Catalana de Voleibol, disponible en aquest enllaç http://bit.ly/1VnU5my

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top