La LLiga d’Hivern arriba a l’equador de la competició

El proper 22 i 23 de gener es disputarà al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron la tercera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, tant de competició absoluta, com de menors. Dissabte serà el torn de la competició masculina i diumenge es celebrarà la femenina i la de menors. Amb aquesta tercera prova s’arriba a l’equador del campionat, que consta d’un total de sis proves.

En categoria femenina, Erika Kliokmanaite i Kadri Puri han estat les campiones de les dues primeres proves que s’han disputat al novembre i al desembre. Mentre que en categoria masculina els guanyadors de novembre van ser Sergio Gala i Héctor Gallardo, al desembre van ser Joan Muñoz i Jonathan Arriola els que van pujar al més alt del podi. A més, en les dues proves anteriors, gràcies a la gran acollida de la competició s’han obert les segones i les terceres divisions.

Fins al moment s’han inscrit a la competició absoluta 159 parelles, de les quals 92 de categoria masculina i 67 de la femenina. A la Lliga d’Hivern de menors hi han participat 37 parelles, 20 en categoria masculina i 17 en la femenina. Les inscripcions per aquesta tercera prova estan obertes fins al proper 19 de gener per a la categoria de menors i fins al 20 de gener per a l’absoluta. Per davant quedaran les proves de febrer, que encara es disputarà al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron; març, que es jugarà a Torredembarra en jornada únic durant el dissabte; i la final del campionat que tindrà lloc a l’abril a la platja de Vilanova i la Geltrú

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top