Arriba la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja Mixta

La Federació Catalana de Voleibol, amb la voluntat de seguir potenciant i creixent en la modalitat de vòlei platja, engegarà a finals de gener la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja Mixta. Una iniciativa de l’ens federatiu que respon a la gran demanda de participació, i que veurà la llum aquesta temporada. La lliga tindrà un total de 4 proves en un calendari pensat per garantir als esportistes poder participar en totes les modalitats.

Les inscripcions ja estan obertes per participar a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja Mixta que, per la limitació de temps, es disputarà sempre en dissabte matí, al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, i tindrà una prova per mes d’aquí a l’abril. La posada en marxa de la competició serà el 29 de gener, i les següents trobades seran el 26 de febrer, el 19 de març i la gran final el 23 d’abril. Les normes de competició ja estan disponibles a la web de la Federació Catalana de Voleibol.

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja Mixta manté l’esperit de la resta de competicions hivernals, que són garantir la competició durant tot l’any en aquesta modalitat, en un format de campionat que garanteix un mínim de quatre partits per prova en un espai reduït de temps. Per poder participar en aquesta competició serà necessari tramitar la llicència de Vòlei Platja amb la Federació Catalana de Voleibol i seguir els terminis i protocols d’inscripció.

INSCRIPCIÓ

NORMATIVA (provisional)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top