La Junta Directiva fixa l’Assemblea General pel 16 de juny

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol va reunir-se ahir a la tarda a la Sala David Moner de la seu central de l’ens federatiu català, per tal d’analitzar l’actualitat del voleibol català i per adoptar importants decisions d’actuació per part d’aquesta federació en el futur més immediat, que no és un altre que l’Assemblea General Ordinària del proper dissabte 16 de juny.

Així, entre els punts tractats a la reunió va destacar l’aprovació de la convocatòria de l’Assemblea General del 16 de juny i la documentació final que es presentarà a l’acte, com són l’aprovació de la memòria, del tancament del balanç, i del Compte de resultats corresponent a l’exercici 2017, que s’ha tancat en positiu amb 1872 euros. A més, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, va comunicar el pressupost per a l’exercici 2018 que està fixat en 1.647.500 euros.

Pel que fa a actes i activitats de la Federació Catalana de Voleibol va tenir especial rellevància l’inici del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja i totes les novetats d’enguany relacionades amb el circuit com són l’entrada del canal Esport3 amb la retransmissió de totes les finals i la campanya paral·lela d’hàbits saludables ‘Estiu saludable’.

Amb tots aquests punts es va posar punt i final a una Junta Directiva plena de novetats i en vista a les properes activitats en les que està involucrada la Federació Catalana de Voleibol, a més de tenir molt present la propera Assembla General del 16 de juny.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top