La Junta Directiva es reuneix per fer balanç de l’any i tractar l’actualitat del voleibol català

La junta directiva de la Federació Catalana de Voleibol va reunir-se divendres a la tarda a la Sala David Moner. L’acte va servir per analitzar l’actualitat i el futur immediat de les activitats i decisions que durà a terme l’ens federatiu català.

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, dins l’informe de presidència va voler destacar sobretot dos punts: les eleccions a la presidència a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i les eleccions a la presidència de la Real Federació Espanyola de Voleibol.

Per un costat, la presidenta va informar de la recent proclamació de Gerard Esteva com a màxim dirigent de la UFEC. Una decisió presa amb el 100% del suport dels membres de l’assemblea i amb la unanimitat de totes les Federacions Esportives de Catalunya. En aquest sentit també va informar que la Federació Catalana de Voleibol continua dins la junta directiva i formant part del comitè executiu de la UFEC, amb la presència de Maribel Zamora com a secretaria.

Ben diferent de la situació que es viu a les eleccions a la RFEVB. La presidenta va lamentar la ‘poca elegància’ de la campanya electoral que està duent a terme el candidat Rafa Pascual i les falses acusacions que s’estan fent sobre la directiva de la Federació Espanyola. En aquest sentit, va destacar la recent decisió del TAS de tornar a repetir el vot per correu dels atletes olímpics per un error atribuïble a Correos, i no per falta de garanties. Zamora també va explicar a la Junta Directiva que la candidatura de Pascual ha presentat altres reclamacions en aquest sentit que han estat desestimades.

També en aquest sentit, la presidenta va informar de la proclamació dels representants catalans a l’assemblea general de la RFEVB. Aquests seran: Maribel Zamora com a presidenta; Cristian Cuello, com a representant de jugadors; el CV Sant Cugat, com a representant dels clubs de màxima categoria; i el CV Gavà, el CV Rubí i el CV Vall d’Hebrón, seran els tres clubs representants de la circumscripció catalana.

Seguint l’ordre del dia, es va informar que tot apunta que el tancament de l’exercici 2016 es farà amb un resultat positiu, que rondarà els 5.000 € i que es treballa per tancar el pressupost del 2017.

En el repàs de les activitats realitzades per la Federació Catalana de Voleibol es va posar en valor la tasca de potenciació que s’ha fet del vòlei platja i els fruits que ja es comencen a veure, com l’èxit de participació a la Lliga d’hivern. Pel que fa al futur pròxim, s’han iniciat les negociacions per revalidar l’èxit del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalán, amb l’objectiu d’arribar a acords amb els ajuntaments de les seus de la passada edició, com Mataró i Barcelona que repartiran experiència i amb els que s’afegeixen de nou, com Empuriabrava.

Dins d’altres assumptes, la presidenta va presentar el nou projecte que vol posar en marxa l’ens federatiu amb l’Ajuntament de Barcelona i la Real Federació Española de Voleibol, per a que Barcelona aculli la fase de la lliga mundial on participa la selecció espanyola masculina absoluta.

Pel que fa a l’àrea tècnica es va destacar la recent celebració del Campionat de Seleccions Provincial que es farà a Lleida el proper 2, 3 i 4 de gener. La novetat d’aquest any serà la incorporació de categories juvenils, a part de les ja consolidades infantil i cadet. En aquest sentit, la Junta Directiva va ratificar el llistat de seleccionadors proposat per part de l’àrea tècnica. També dins d’aquesta àrea es va donar a conèixer que es treballa per fer un replantejament de les ‘Trobades’ de vòlei amb l’objectiu que els nens que hi participin tinguin una vinculació més estreta amb els clubs locals que poden atreure el seu interès.

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top