Debut immillorable de la catalana Maria Segura a l’A1 italiana

Inici de temporada estel·lar de la catalana Maria Segura en el seu debut a la màxima categoria italiana de voleibol. La rematadora s’ha col·locat entre les 15 jugadores més valuoses de la lliga gràcies als seus parcials anotadors.

Maria Segura va iniciar la seva trajectòria al CV AA Llars Mundet, també va vestir la samarreta del CV Vall d’Hebrón i la del CVB Barça. A més, va passar pel programa de la Blume, però finalment, al 2014, va marxar cap a Itàlia. Des d’aleshores la seva carrera en el voleibol ha estat meteòrica i en només dos anys ha trobat el seu lloc a la A1. A més, aquest debut es materialitza amb xifres que la situen entre les jugadores més valuoses.

La jugadora de 24 anys, ha aconseguit en només 8 jornades col·locar-se entre les millors anotadores de la lliga. Ha jugat un total de 28 sets, en els que ha materialitzat 101 punts i ha realitzat 38 punts de trencament. Tot i això, el seu equip, el Saugella Team Monza, ocupa la desena posició de la taula amb només dues victòries i sis derrotes.

Amb aquestes xifres no és difícil pensar que és una de les jugadores habitualment convocades per Pascual Saurín per formar part de la selecció espanyola, on Segura és titular indiscutible.

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top