La Festa del Volei català arriba divendres a la cinquena edició

La Festa del Volei 2018, on la Federació Catalana de Voleibol fa entrega de diferents guardons i premis, es celebrarà aquest proper divendres 19 d’octubre a la Sala d’actes del CCE d’Esplugues de Llobregat en la seva cinquena edició consecutiva. L’acte comptarà amb la presència del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras.

L’acte, que començarà a les 19 hores, pretén donar visibilitat a jugadors, entrendors, àrbitres, i totes aquelles persones relacionades d’alguna manera amb el món del voleibol. Així, durant la Festa del Volei s’entregaran els trofeus als equips campions i subcampions de les competicions catalanes, que no van tenir entrega al finalitzar la competició.

A més, com cada any, des de l’ens federatiu català es donarà visibilitat als jugadors, jugadores, tècnics i tècniques, així com als àrbitres i a la resta de personal que ha participat en els diferents Campionats d’Espanya en representació de la Selecció Catalana i defensant la samarreta de Catalunya, tant en competició de pista com de platja. Aquest any, amb més èmfasi si cap, ja que les seleccions catalanes de menors han aconseguit dos ors i dos bronzes en els diferents campionats.

Com a novetat, i coincidint amb el canvi de mandat de la Federació Catalana de Voleibol, també es retrà homenatge als membres de la Junta directiva que no han renovat càrrec, però que durant any han ajudat a fer més visible i més gran aquest esport, de manera altruista i desinteressada. Aquests han estat Gustavo Saucedo, Toni Alemany, Raul Salguero, Carlos Pérez, Dolors Esteve, Georgina Tomàs, Salut González, Salvador Orozco i Samanta Benissanet.

Aquesta edició també es vol retre homenatge, com es va començar a fer l’any passat, a tots els patrocinadors i col·laboradors de la Federació que donen suport a tota l’activitat federativa. Per finalitzar l’acte es farà entrega dels dos grans premis de la Festa del Volei. S’entregarà el premi Diego León, a l’àrbitre català més destacat de la passada temporada, i també el tradicional Premi Llegendari Vicens Puigdomenech, que premia una trajectòria d’esforç i dedicació al món del voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top