Tret de sortida a la competició de Superlliga amb derbi català

Aquest cap de setmana comença la temporada pels equips de Superlliga, entre els que hi ha tres equips catalans. Com l’any passat, la Lliga Iberdrola donarà el tret de sortida a la competició amb el derbi català femení entre el DSV CV Sant Cugat i el Barça CVB. També disputarà el primer partit de lliga el Barça Voleibol masculí.

Fa poc van disputar la final de la Lliga Catalana de Superlliga, amb victòria clara de les blaugrana, i aquesta vegada disputaran el primer partit de la Lliga Iberdrola. El DSV CV Sant Cugat, com a local, buscarà aprendre dels errors comesos a la lliga catalana i brindar el primer triomf al seu públic. D’altra banda, les blaugranes d’Hugo Gotuzzo, amb un equip amb moltes novetats mirarn d’aconseguir els primers tres punts repetint la solvència i bon joc que van demostrat a la Lliga catalana.

El partit es disputarà aquest dissabte 13 d’octubre, al pavelló de Valldoreix, a les 16:30 hores.

D’altra banda, el Barça Voleibol disputarà el primer partit de lliga coma visitant a Palma de Mallorca. L’equip entrenat per David Lorente va començar la temporada amb una ensopegada a la final de la Lliga catalana, on va perdre per 1-3 davant el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, on no va poder comptar amb la totalitat de la plantilla. Els blaugrana s’enfronten en aquest primer partit a l’Urbia Voley Palma, equip balear que va finalitzar la passada temporada en segona posició.

El partit es disputarà aquest dissabte 13 d’octubre, al Palau d’Esports de Son Moix, a les 16:30h.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top