Doble celebració a l’EIC Sport Club amb la presentació del club i el premi a l’equip aleví masculí

Cap de setmana d’alegries per l’EIC Sport Club que ha fet la presentació oficial de la temporada 2018-2019 i que també ha rebut un premi pel millor equip masculí en edat escolar del Tarragonès.

El club de Salou va presentar als equips federats d’aquesta temporada, on tindrà dos alevins, dos infantils i la novetat de l’equip sènior femení. A més, el club treballa en nous equips de cara a la propera temporada, i compta amb un grup de 30 nens i nenes d’entre 6 i 9 anys, un grup de noies de categoria cadet i juvenil i un grup de veterans.

A l’acte hi van assistir familiars, amics i simpatitzants de l’entitat i també es va comptar amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados. A més, també va destacar l’aparició de l’àliga Xènia, que va ser presentada com la mascota de club.

Els més petits del club, l’equip aleví, també van tenir un acte divendres, quan van anar a recollir el guardó que els distingeix com a millor equip masculí d’edat escolar del Tarragonès després de quedar campió de Catalunya i d’haver participat al Campionat d’Espanya.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top