El CV Cerdanyola presenta els equips per la temporada 2018/2019

El Club Voleibol Cerdanyola va presentar ahir de manera oficial els equips per aquesta propera temporada 2018/2019. L’acte es va celebrar al Poliesportiu Municipal Guiera de Cerdanyola, davant més d’un centenar de familiars, amics i seguidors.

El club del Vallès Occidental va presentar els cinc equips que té en competició federada i l’equip màster que, de moment, realitza partits amistosos. En total prop d’un centenar de jugadors van ser ahir els protagonistes de l’acte on es van conèixer els integrants dels 2 equips juvenils, dels dos equips cadets i de l’equip infantil, tots ells femenins.

El CV Cerdanyola, que afronta la segona temporada com a club, ha augmentat un equip en aquest segon any en competició i segueix treballant l’esport base a les escoles del municipi tal i com va explicar la seva presidenta, Anna Brunet, que va agrair a jugadors, tècnics, Junta Directiva, pares i mares, tot l’esforç i treball d’aquests dos anys.

Brunet, també va aprofitar l’acte de presentació, al que va assistir l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, per demanar més instal·lacions esportives on poder practicar el voleibol, ja que la manca d’aquest espai impedeix el creixement del club. L’alcalde va respondre agafant el guant enviat per la presidenta, assegurant que ‘durant aquest mandat la major part d’inversió municipal es dedicaria a la vessant esportiva’. Escolà va tancar el discurs desitjant ‘molts èxits, una bona temporada esportiva’ i encoratjant als presents a seguir treballant.

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, també va assistir a l’acte de presentació on va fer un discurs centrat sobretot en els valors de l’esport. Zamora va recordar a tots els presents que ‘quan parlem de vòlei ja no parlem d’un esport minoritari’, fent referència al gran creixement de llicències d’aquest any i posant com exemple al propi club que en un any ha crescut amb un nou equip i treballa en vistes a seguir creixent. Per aquest motiu, també els va dir que s’havien de treure l’etiqueta de ‘club petit’, ja que ‘un club es mesura pel projecte que té i aquest club reuneix les característiques d’un gran club, que són ganes de treballar, una bona Junta Directiva, i entrenadors i jugadors joves i amb il·lusió. Una combinació fantàstica!’. Zamora va tancar el discurs demanant a les jugadores que aprofitin la temporada per ‘gaudir i aprendre’.

A l’acte, al que van assistir un centenar de pares, mares i aficionats, també hi van estar presents la regidora d’esports de Cerdanyola del Vallès, Laura Benseny, que a part de donar ànims per aquesta temprada va recordar als presents que ‘l’organització és la clau de la victòria’ assegurant que en aquest sentit el club tindria un gran any esportiu. També es va poder comptar amb els membres de la Junta Directiva del club vallesà, els 7 tècnics i la coordinadora esportiva.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top